Ei Kategoriat

Ylivieskan alueellinen asukastilaisuus – Pohde

to 04.04.2024 • 17:00 - 18:30

Ylivieskan alueellinen asukastilaisuus - Pohde

Tapahtuman kuvaus:

Pohteen tuottavuus- ja taloudellisuusohjelman liittyvät toimenpidesuunnitelmat, Ylivieskan alueellinen asukastilaisuus

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue järjestää paikallisia asukastilaisuuksia tuottavuus- ja taloudellisuusohjelman liittyvistä toimenpidesuunnitelmista. Tilaisuuksia järjestetään niillä paikkakunnilla, joiden palveluihin on suunniteltu esimerkiksi yksiköiden lakkauttamisia.

Asukastilaisuus pidetään Ylivieskassa torstaina 4.4. klo 17:00-18:30. Centria ammattikorkeakoulu, Ylivieskan kampus auditorio, Vierimaantie 7

Asukastilaisuuksissa kerrotaan toimenpidesuunnitelmien sisällöstä, valmisteluun liittyvistä lähtökohdista sekä asukkaiden palveluista jatkossa.

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen tuottavuus- ja taloudellisuusohjelmaan liittyvät toimenpidesuunnitelmat julkaistiin 20.2.
Kooste suunnitelmista löytyy Pohteen verkkosivuilta:

Tuottavuus- ja taloudellisuusohjelmaan liittyvät toimenpidesuunnitelmat (Pohde).

Suunnitelmat sisältävät palveluverkkoa koskevia toimenpiteitä, joilla on vaikutuksia henkilöstöön, asukkaisiin ja asiakkaisiin. Suunnitelmissa kuvataan sosiaali- ja terveyskeskusten palveluvalikoimaa Pohjois-Pohjanmaan alueella sekä muutokset ikäihmisten, vammaisten, perheiden ja mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden palveluihin. Suunnitelmat sisältävät myös pelastustoimea ja konsernipalveluita koskevia sopeutustoimia.

Tilaisuuksissa asukkailla on mahdollisuus kysyä ja keskustella toimenpidesuunnitelmista toimialueen johdon kanssa. Tilaisuuksiin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Tilaisuus striimataan ja siihen voi osallistua myös etäyhteydellä!

Linkki etäyhteyteen (Pohde)

Lisätietoa Pohteen verkkosivuilta:

Talouden tasapainoittaminen (Pohde)

Tapahtuman tiedot


Liput:
Vapaa pääsy

Järjestäjä:
Pohde

Linkit:

Jaa sosiaalisessa mediassa:
FacebookTwitterShare