Suuret Lastensynttärit Taanilan koululla – Pelastakaa Lapset 100 vuotta

la 20.08.2022 • 14:00 - 16:00

Suuret Lastensynttärit Taanilan koululla - Pelastakaa Lapset 100 vuotta

Tapahtuman kuvaus:

Satavuotisen taipaleensa merkkipaaluna Pelastakaa Lapset järjestää yli 50 paikkakunnalla elokuun 20. päivä Suuret Lastensynttärit, joissa kunniavieraina ovat lapset.

Ylivieskassa Suomen suurimmat lastenjuhlat järjestetään lauantaina 20.8.22 klo 14-16 Taanilan koululla ja pihamaalla. Synttäreillä esiintyvät Miska Pressan Katti ja Anu Jämsä Niemelän koulun oppilaiden kanssa. Sisätiloissa on kasvomaalausta, pomppulinna, ongintaa ja toimintaa. Pihamaalla voi tutustua mm. poliisi- ja paloautoihin (hälytystilanteet huomioiden), kirjastoautoon ja lukukoiraan, kaverikoiriin, pihamaalla on myös pomppulinnoja. Tapahtumassa on paljon kivaa tekemistä ja näkemistä lapsille ja perheille. Juhlavieraille on tarjolla pillimehua ja munkkeja.

Suuria Lastensynttäreitä ovat mukana toteuttamassa ja tukemassa Ylivieskan Pelastakaa Lapset ry, MLL Ylivieskan Osasto, Ylivieskan kaupungin nuorisopalvelut, Ylivieskan kaupungin liikuntapalvelut, Ylivieskan kirjasto, Pirjon Pakari, Jokipelastus ja poliisi, Tuokiotupa.

Tapahtuman tiedot


Liput:
vapaa pääsy

Järjestäjä:
Ylivieskan Pelastakaa Lapset ry, Ylivieskan kaupungin nuorisopalvelut

Linkit:

Jaa sosiaalisessa mediassa:
FacebookTwitterShare