TEKU Tää On Elämää – vappukonsertti

la 30.04.2022 • 18:00

TEKU Tää On Elämää – vappukonsertti

Tapahtuman kuvaus:

TEKU TÄÄ ON ELÄMÄÄ – vappukonsertti on kansanjuhla ja juhlakonsertti, sillä 40 vuotta sitten valmistuivat Ylivieskasta ensimmäiset kone- ja sähköteknikot. Yhteensä neljänkymmenen vuoden aikana Ylivieskasta valmistuneita teknikoita, insinöörejä ja AMK-insinöörejä on noin 3300. Heidän työnsä arvo on yhteensä suuruusluokkaa 10 miljardia euroa.

Hienoa saavutusta on syytä juhlia avoimena kansanjuhlana juhlakonsertin muodossa ja myös vapun hengessä, hehkuttaa Ylivieskan tekusta vuonna 1982 sähköteknikoksi valmistunut Timo Rautiainen. Idea isosta kansanjuhlasta syntyi Timo Rautiaisen valmistellessa oman luokkansa kokoontumista kuluvalle keväälle.

Konsertti on kaikille avoin kansanjuhla ja erityisenä kohderyhmänä ovat vuosien saatossa olleet Ylivieskan tekun yhteistyöyritykset ja Ylivieskasta valmistuneet opiskelijat sekä oppilaitoksessa työskennelleet ja oppilaitoksen toimintaan osallistuneet henkilöt. Konsertin ”suojelijana” on valtiopäiväneuvos Kalevi Mattila, joka toimi pitkään oppilaitoksen neuvottelukunnan ja johtokunnan puheenjohtajana.

Konsertin ohjelman tarjoaa 15-henkinen Viihdeorkesteri Selvät Sävelet solistitiiminsä kanssa. Musiikki on viihteellistä iskelmämusiikkia vuosien varrelta, josta vapun henki ja kesän tulo välittyvät. Konsertissa on väliaika.

Konsertin jälkeen on erillinen buffetillallinen, jossa ihmiset voivat tavata ja muistella ”vanhoja hyviä aikoja”, toteaa pitkään Ylivieskan tekua AMK-yksikköä johtanut Keijo Nivala.

Buffet on loppuunmyyty.

Buffet-menu
Hedelmäistä vihersalaattia
Savuporo-pastasalaattia
Cocktail-lihapullia ja -nakkeja
Lajitelma tapaksia focaccia -leivällä
Ruisnappeja ja levitteitä
Ruokajuomana vesi / kivennäisvesi.

jälkiruokakahvi/tee ja suklaaleivos

A-oikeudet klo 23.00 saakka.

Tapahtuman tiedot


Liput:
22,50 €.

Järjestäjä:

Linkit:
Osta liput

Jaa sosiaalisessa mediassa:
FacebookTwitterShare