Kategoriat
Yleinen

Korjaus aiempaan tiedotteeseen koskien Ylivieskan kaupungin nimissä tehtyjä puhelintiedusteluita

Ylivieskan kaupunki on varotoimena antanut aiemmin päivän aikana tiedotteen liittyen kaupungin nimissä tehtyihin puhelintiedusteluihin. Kuntia on viime aikoina ohjeistettu reagoimaan nopeasti palautteisiin epäilyttävistä toimista. Palautteisiin johtaneet tapahtumat on päivän aikana tutkittu, eikä aihetta huoleen ole. Ylivieskan kaupunki kiittää kuntalaisia aktiivisuudestaan palautteenannossa.

Ylivieskan kaupungin elinvoimapalveluiden Rekryopo-hankkeen toimeksiannosta on Levelup Oy:n toteuttamana tehty puheluita paikallisille yrityksille. Puheluissa on kerätty elinvoimapalveluissa käynnissä olevaan hankkeeseen liittyen tietoa yritysten työllisyystilanteesta ja rekrytointitarpeista. Puhelut on tehty aiheesta, ja keskusteluissa annettuja tietoja hyödynnetään ainoastaan elinvoimapalveluiden työn tukena.

Kaupungin elinvoimapalvelut ja Levelup Oy haluavat pyytää anteeksi epäselvyyksiä puheluiden alkuperään liittyen. Lisäksi haluamme ilmoittaa, että puhelujen alkuperänä näkynyt salainen puhelinnumero on ollut inhimillisen virheen tulos, ja se tullaan korjaamaan. Tulevaisuudessa kaikki puhelut tehdään julkisesta numerosta, ja puhelut tullaan käymään tarkennetun ohjeistuksen mukaisesti.

Ylivieskan kaupungin Rekryopo-hankkeeseen voi käydä tutustumassa oheisen linkin kautta: https://ylivieskanelinvoima.fi/palvelut/hankkeet/rekryopo-yritysten-rekrytointiosaamisen-kehittaminen/

Jaa sosiaalisessa mediassa:
FacebookTwitterShare