Kategoriat
Kasvatus ja opetus Musiikkiopisto Vapaa-ajan palvelut Yleinen

Harrastamisen Suomen malli Ylivieskassa

Harrastamisen Suomen mallin päätavoitteena on lasten ja nuorten hyvinvoinnin lisääminen. Tarkoituksena on mahdollistaa jokaiselle lapselle ja nuorelle aito, mieluisa ja maksuton harrastus koulupäivän yhteydessä tai heti koulupäivän jälkeen.
https://minedu.fi/suomen-malli

Ylivieskan tavoitteena on löytää toimintatapa, millä voimme osallistua kyseisen harrastemallin pilottihakuun. Mallin toteuttamiseen tarvitsemme paljon yhteistyökumppaneita sekä monipuolisia liikunnan ja luovien alojen osaajia, jotka ovat valmiita pitämään koulukerhoja keväällä 2021 koulupäivän aikana ja/tai koulupäivän jälkeen.

Haluatteko osallistua kanssamme luomaan yhdessä Ylivieskan kerhomallia?

Järjestämme asiasta virtuaalisen info-, keskustelu- ja kuulemistilaisuuden
keskiviikkona 18.11.2020 klo 18.00.

Tilaisuuteen ilmoittaudutaan sähköpostilla otsikolla ”Harrastamisen Suomen mallin info”. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä osallistujan nimi, sähköpostiosoite ja taustayhteisö. Ilmoittautumisosoite on juha.torvikoski(@)edu.ylivieska.fi. Ilmoittautumiset tehdään viimeistään maanantaina 16.11. Ilmoittautuneille jaetaan tiistaina 17.11. sähköpostilla Teams-linkki, millä he voivat osallistua tilaisuuteen.

Tervetuloa mukaan mielenkiintoiseen projektiin!
Luodaan yhdessä lisää harrastusmahdollisuuksia ylivieskalaisille lapsille ja nuorille!

Lisätietoja Harrastamisen mallista Ylivieskassa voi tiedustella osoitteesta juha.torvikoski(@)edu.ylivieska.fi.

Ystävällisin terveisin,
Ylivieskan kaupungin koulutoimi, kulttuuripalvelut, liikuntapalvelut, nuorisopalvelut, kansalaisopisto ja musiikkiopisto

Jaa sosiaalisessa mediassa:
FacebookTwitterShare