Kategoriat
Asuminen ja ympäristö Yleinen

Asemakaava ja asemakaavan muutosehdotus nähtävillä (Keskusta ja Männistö)

Seuraava asemakaava ja asemakaavan muutosehdotus on julkisesti nähtävillä kaupungin kotisivulla www.ylivieska.fi>Viralliset ilmoitukset sekä kaupunginkirjastolla 2.6.–6.8.2021.

Männistön kaupunginosan asemakaavaton alue, jolla muodostuu katu-, puisto- ja liikennealuetta sekä asemakaavan muutos koskien 1.  kaupunginosan (Keskusta) korttelia 65 ja liikennealuetta sekä asemakaavan muutos koskien 8. kaupunginosan (Männistö) katu-, puisto– ja liikennealuetta.

Kaavatyöhön sisältyy kantatie 86 (Ouluntie) liikennealueen rajauksen tarkentaminen tiesuunnitelmien ja -toimituksen mukaiseksi välillä Savontie – Savelantie. Suunnittelualueessa on mukana myös Taanilan yhtenäiskoululle johtavat Taanilanväylän ja Opinportin katuyhteyksien linjausmuutokset, koululaisten saattoliikenteelle osoitettu alue sekä se osa puistoalueesta, jolla Katajaojan linjausta on muutettu.

Mahdolliset muistutukset ehdotuksesta on toimitettava 6.8. klo 15.00 mennessä osoitteeseen Ylivieskan kaupunki / kaavoitus Riitta Konu-Vierimaa, Kyöstintie 4, 84100 Ylivieska tai sähköpostiosoitteeseen riitta.konu-vierimaa@ylivieska.fi.

Jaa sosiaalisessa mediassa:
FacebookTwitterShare