Kategoriat
Asuminen ja ympäristö Yleinen

Asemakaava ja asemakaavan muutos: Männistö, Taanilan liikealue

Kaavoituksen vireille tulosta ilmoittaminen sekä valmisteluaineisto nähtävillä (Männistö, Taanilan liikealue)

Männistön 8. kaupunginosan asemakaavatonta aluetta sekä voimassa olevien asemakaavojen mukaisia puisto-, katu- ja tiealueita koskeva asemakaava ja asemakaavan muutos on tullut vireille teknisten palveluiden lautakunnan päätöksellä 20.2.2024 § 20.

Suunnittelualue rajoittuu lännessä asemakaavattomaan alueeseen, etelässä Puuhkalan 12. kaupunginosan asemakaavoitettuun alueeseen, idässä Ouluntiehen ja pohjoisessa Männistön 8. kaupunginosan asemakaavoitettuun alueeseen (Taanila).

Valmisteluaineisto (osallistumis- ja arviointisuunnitelma sekä kaavaluonnos) pidettiin nähtävillä 28.2.2024 – 20.3.2024 teknisen palvelukeskuksen maankäyttöpalvelussa ja kaupungin kotisivulla: www.ylivieska.fi > Viralliset ilmoitukset.

Mielipiteet valmisteluaineistosta oli toimitettava 20.3.2024 klo 15:00 mennessä sähköpostiosoitteeseen kaavoitus@ylivieska.fi tai postitse Ylivieskan kaupunki / kaavoitus, Kyöstintie 4, 84100 Ylivieska.

Valmisteluaineisto esiteltiin keskiviikkona 13.3.2024 klo 17:00 alkaen kaupungintalolla valtuustosalissa, Kyöstintie 4. Tilaisuuden kahvitarjoilu alkoi klo 16:30. Tilaisuuteen oli mahdollisuus osallistua myös etänä.

— — — — — — — — —

Osallistu Taanilan kaavahankkeen esittelytilaisuuteen tästä

Ennen tapahtumaa:

– Tarkista, että internetyhteys toimii.
– Käytä Google Chrome -selainta, jos sinulla ei ole Teams-sovellusta.
– Tarkista tarvittaessa tietokoneen ääni- ja videoasetukset.
– Kirjaudu tilaisuuteen joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä, jotta puheenvuoroja jaettaessa puheenvuoron anto onnistuu helpommin.

Tapahtuman kulku:

– Tapahtuman alkupuolisko koostuu hankkeen esittelystä. Tämän osion ajan yleisön mikit pidetään mykistettyinä.
– Tapahtuman loppuosa on varattu kysymyksille. Pyydä halutessasi puheenvuoroa käyttämällä ”Nosta käsi”-painiketta. Kun saat puheenvuoron, voit avata mikkisi. Muun ajan pidäthän mikkisi suljettuna.
– Kysymyksiä voi lähettää koko tapahtuman ajan myös kirjallisesti viestikenttään kirjoittamalla. Myös kirjallisiin kysymyksiin vastataan tilaisuuden loppupuolella.

— — — — — — — — —

Jaa sosiaalisessa mediassa:
FacebookTwitterShare