Kategoriat
Asuminen ja ympäristö Yleinen

Koskipuhto, Rantavainio, kaavoituksen vireilletulosta ilmoittaminen, valmisteluaineisto nähtävillä ja kaavan esittelytilaisuus

Asemakaavoitus osalle asemakaavatonta aluetta Koskipuhdon kaupunginosassa ja asemakaavan muutos koskien 3.  kaupunginosan (Koskipuhto) korttelia 139 sekä katu-, puisto– ja erityisaluetta.

Kaavoitus on tullut vireille teknisten palveluiden lautakunnan päätöksellä 19.10.2021 § 3.

Aluetta rajaa Kalajoki, Koskipuhdontie, Lepolantie ja Suikkulantie.

Valmisteluaineisto pidettiin nähtävillä 27.10. – 26.11.2021 teknisen palvelukeskuksen maankäyttöpalvelussa sekä kotisivulla www.ylivieska.fi > Viralliset ilmoitukset.

Mielipiteet valmisteluaineistosta oli toimitettava 26.11.2021 klo 15.00 mennessä osoitteeseen Ylivieskan kaupunki / kaavoitus Riitta Konu-Vierimaa, Kyöstintie 4, 84100 Ylivieska tai sähköpostiosoitteeseen riitta.konu-vierimaa@ylivieska.fi

Kaavaluonnos esiteltiin yleisötilaisuudessa tiistaina 9.11.2021 klo 17.00 alkaen kaupungintalolla valtuustosalissa. Tervetuloa!

Tilaisuuteen oli mahdollisuus osallistua myös internetin välityksellä.

Osallistu kaavaluonnoksen esittelytilaisuuteen internetin välityksellä tästä linkistä

Ennen tapahtumaa:

– Tarkista, että internetyhteys toimii.

– Suositellaan käytettävän Google Chrome -selainta, jos sinulla ei ole Teams-sovellusta.

– Tarkista tarvittaessa tietokoneen ääni- ja videoasetukset.

– Kirjaudu tilaisuuteen joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä, jotta puheenvuoroja jaettaessa puheenvuoron anto onnistuu helpommin.

Tapahtuman kulku:

– Tapahtuman alkupuolisko koostuu hankkeen esittelystä. Tämän osion ajan yleisön mikit pidetään mykistettyinä.

– Tapahtuman loppuosa on varattu kysymyksille. Pyydä halutessasi puheenvuoroa käyttämällä ”Nosta käsi”-painiketta. Kun saat puheenvuoron, voit avata mikkisi. Muun ajan pidäthän mikkisi suljettuna.

– Kysymyksiä voi lähettää koko tapahtuman ajan myös kirjallisesti viestikenttään kirjoittamalla. Myös kirjallisiin kysymyksiin vastataan tilaisuuden loppupuolella.

Jaa sosiaalisessa mediassa:
FacebookTwitterShare