Kategoriat
Asuminen ja ympäristö Yleinen

Kt 86 Ouluntien ja Kaisaniemenkadun liikennejärjestelyiden asemakaavan muutos

Kaavoituksen vireille tulosta ilmoittaminen sekä osallistumis- ja arviointisunnitelma nähtävillä (Ouluntien ja Kaisaniemenkadun risteysalue)

Asemakaavan muutos osalle 2. kaupunginosan (Hakalahti) katu-, liikenne- ja erityisaluetta sekä 5. kaupunginosan (Hollihaka) puisto- ja liikennealuetta sekä 6. kaupunginosan (Kaisaniemi) katu-, puisto- ja liikennealuetta.

Kaavoitus on tullut vireille teknisten palveluiden lautakunnan päätöksellä 6.9.2022 § 4.

Suunnittelualue rajautuu pohjoisessa Mäntytien katualueeseen ja etelässä Puusepäntien katualueeseen. Lännessä suunnittelualue rajautuu Kaisaniemenkadun puistoalueisiin sekä kirkkojen ja muiden seurakunnallisten rakennusten korttelialueeseen sekä idässä Kaisaniemenkadun puistoalueisiin ja yleisten rakennusten korttelialueeseen.

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma pidetään nähtävillä 14.9. – 28.9.2022 teknisen palvelukeskuksen maankäyttöpalvelussa sekä kotisivulla www.ylivieska.fi > Viralliset ilmoitukset.

Mielipiteet osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta on toimitettava 28.9.2022 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Ylivieskan kaupunki / kaavoitus Riitta Konu-Vierimaa, Kyöstintie 4, 84100 Ylivieska tai sähköpostiosoitteeseen riitta.konu-vierimaa@ylivieska.fi

Jaa sosiaalisessa mediassa:
FacebookTwitterShare