Yritystontit

Yritystonteille on hyvät liikenneyhteydet

Ylivieskassa on monipuolinen tarjonta yritystontteja teollisuuden ja kaupan palveluihin. Autamme löytämään yrityksellesi sopivankokoisen tontin ja paikan.

Yritystontit sijaitsevat keskitetysti Savarin alueella sekä Koskipuhdon kaupunginosassa Teollisuuspuiston alueella. Alueille on hyvät liikenneyhteydet jolloin yrityksen toiminta sujuu mahdollisimman jouhevasti ja yritykseesi on helppo tulla.

Uusin teollisuustonttien alue sijaitsee Ouluntien varressa Junnikankankaalla.

Teollisuustontit

Ylivieskan kaupungilla on luovutettavia rakentamattomia teollisuustontteja noin kolmisenkymmentä.

Savarin alueella on kaavoitettuja teollisuustontteja Savontien ja Savarinväylän välisellä alueella (karttalinkki). Yksi teollisuustontti Savarin alueella sijaitsee Pohjolantien ja Kettukallionkadun kulmassa (karttalinkki).

Koskipuhdon kaupunginosassa Teollisuuspuiston alueella on noin neljätoista kaavoitettua teollisuustonttia. Tontit sijaitsevat Savontien, Palkkitien ja Koskipuhdontien välisellä alueella (karttalinkki).

Vuoden 2023 alussa vahvistui ja tuli lainvoimaiseksi asemakaava jossa kaavoitettiin Junnikankankaalle uusia teollisuustontteja. Uusi teollisuusalue sijaitsee Ouluntien varressa vastapäätä Vestian jätekeskusta.

Tontit lohkotaan tarvittaessa sopivan kokoisiksi yrittäjän tarpeen mukaan. Pienin lohkottava tontin koko on kuitenkin puoli hehtaaria.


Teollisuustontit luovutetaan myymällä tai vuokraamalla.

Liikerakennusten tontit

Savarin alueella tavaratalo Kärkkäisen eteläpuolella Kettukallionkadun varrella on vapaana kaksi noin kahden hehtaarin suuruista heti rakennettavissa olevaa liikerakennusten tonttia (karttalinkki). Tontteja voidaan jakaa pienemmiksi tarvittaessa.

Savarin alueella on lisäksi neljä muuta hyvällä sijainnilla olevaa kaavoitettua liikerakennusten tonttia Alumiinikadun varressa (karttalinkki)

Lähempänä kaupungin keskustaa, Viljavarastontien ja Savarinväylän risteyksen eteläpuolella, Puhurinkadun varrella on noin 4-5 liikerakennusten tonttia (karttalinkki). Tontin koko määritellään ostajan tarpeen mukaan.

Liikerakennusten tontit luovutetaan myymällä. Tonttien luovuttamisesta, luovutusehdoista ja luovutushinnasta neuvotellaan tonttikohtaisesti ostajan kanssa.

Osa yritystonteista on valmiita, heti luovutettavissa olevia tontteja. Teollisuus- ja liiketontit sekä tiedot niiden pinta-alasta, rakennusoikeudesta ja hinnoista löytyvät Ylivieskan karttapaikasta.

Yhteystiedot

Puranen Maria
maanmittausinsinööri
044 4294 247
Tekniset palvelut

Taka-Eilola Esa
kaavoitusinsinööri
044 4294 370
Tekniset palvelut

Ylivieskan kaupungin elinvoimapalvelut

Karttapalvelu

Jaa sosiaalisessa mediassa:
FacebookTwitterShare