Omakoti- ja paritalotontit

Ylivieskassa on riittävän väljää ja viihtyisää asumista

Ylivieskan kaupungin tonttitarjonta omakoti- ja paritalorakentajille

Ylivieska tarjoaa aktiivista kaupunkiasumista lähellä luontoa, kaupungissamme elämä on helppoa ja palvelut ovat lähellä. Rakentamisvalmiita omakotitontteja on tällä hetkellä saatavilla eri puolelta kaupunkia. Omakotitontille voi rakentaa myös paritalon.

Kivioja

Kiviojan alueella on varattavia tontteja Kiviojantien ja Ylivieska-Iisalmi rautatien välisellä alueella omakoti-, paritalo- ja rivitalorakentamiseen. Tontit sijaitsevat Teljolankadun ja Huhtavainionkadun varressa.

Hollihaka

Hollihaan tontit sijaitsevat pääosin Koivikonkadulla. Alue on viihtyisää ja lähellä luontoa oleva uusi asuinalueen osa.

Uusimmat Lemminkäisenkadun tontit ovat myös varattavissa.

Kaisaniemi

Kaisaniemen alueella on useita metsäisiä tontteja Katajarinteenkadun molemmin puolin. Alueelle on valmistunut useita moderneja asuinrakennuksia sekä uusia on rakenteilla.

Suvettarenkadun tontit ovat Kaisaniemen uusin alue jossa on tontteja omakoti- sekä rivitalorakentamiseen.

Männistö

Männistön kaupunginosassa Olmalan alueella riittää tilaa vähän isommastakin pihasta haaveileville. Kohtuuhintaisille asemakaavan mukaisille AP-tonteille voi rakentaa myös omakotitalon. Alue sijaitsee ihan lähellä uutta rakennettavaa Taanilan yhtenäiskoulua.

Toivonpuisto

Toivonpuiston kaupunginosassa Salmiperän alueella on uusia tontteja kevät/kesä 2024 rakentajille. Luonnon rauha ja sijainti lähellä liikuntareittejä tekee alueesta halutun asuinalueen.

Niemelänkylän osayleiskaavan mukaiset rakennuspaikat

Niemelänkylällä Keskisentien varressa on jäljellä vielä kolme osayleiskaavan mukaista rakennuspaikkaa. Tonttitarjonnalla tuetaan keskustan asemakaava-alueen lisäksi myös kylien elinvoimaisuutta.

Ylivieskan kaupungin kaikki varattavat tontit ja sähköinen tonttitarjous/ tontinvaraus löytyvät Ylivieskan karttapalvelusta.

Yhteystiedot

Puranen Maria
maanmittausinsinööri
044 4294 247
Tekniset palvelut

Karttapalvelu

Jaa sosiaalisessa mediassa:
FacebookTwitterShare