Omakoti- ja paritalotontit

Ylivieskassa on riittävän väljää ja viihtyisää asumista

Ylivieskan kaupungin tonttitarjonta omakoti- ja paritalorakentajille

Ylivieska tarjoaa aktiivista kaupunkiasumista lähellä luontoa, kaupungissamme elämä on helppoa ja palvelut ovat lähellä. Rakentamisvalmiita omakotitontteja on tällä hetkellä saatavilla eri puolelta kaupunkia. Omakotitontille voi rakentaa myös paritalon.

Kivioja

Kiviojan alueella on varattavia tontteja Kiviojantien ja Kalajen välisellä alueella. Tontit sijaitsevat Koivurannankadun sekä Alangonkadun varressa. Rakentamisen tonteille voi aloittaa 2020/2021.

Hollihaka

Hollihaan tontit sijaitsevat pääosin Koivikonkadulla. Alue on viihtyisää ja lähellä luontoa oleva uusi asuinalueen osa.

Kaisaniemi

Kaisaniemen alueella on useita metsäisiä tontteja Katajarinteenkadun molemmin puolin. Alueelle on valmistunut useita moderneja asuinrakennuksia sekä uusia on rakenteilla.

Männistö

Männistön kaupunginosassa Olmalan alueella riittää tilaa vähän isommastakin pihasta haaveileville. Kohtuuhintaisille asemakaavan mukaisille AP-tonteille voi rakentaa myös omakotitalon. Alue sijaitseen ihan lähellä uutta rakennettavaa Taanilan yhtenäiskoulua.

Ylivieskan kaupungin kaikki varattavat tontit ja sähköinen tonttitarjous/ tontinvaraus löytyvät Ylivieskan karttapalvelusta.

Yhteystiedot

Puranen Maria
maanmittausinsinööri
044 4294 247
Tekniset palvelut

Karttapalvelu

Jaa sosiaalisessa mediassa:
FacebookTwitterShare