DIANDRA

to 16.03.2023 • 19:00

DIANDRA

Tapahtuman kuvaus:

DIANDRA on TV:stä tuttu laulaja, taitava tulkitsija ja lahjakas artisti. Hän on kerännyt suosiota Idols -voittonsa lisäksi Elämäni biisi, Tähdet Tähdet sekä Voice of Kids -ohjelmissa. Televisioesiintymistensä, kahden soololevyn ja joulualbumin lisäksi Diandran upeaa ääntä on kuultu myös mm. Mikael Gabrielin, Uniikin sekä Cheekin hittisingelillä.

Diandra on tunnettu energisenä kestosuosikkina keikkalavoilla. Tällä hetkellä artisti keikkailee jälleen aktiivisesti ja nähdään kevätkiertueella myös Ylivieskan Akustiikassa. Hän esiintyy sujuvasti eri kokoonpanojen kanssa, niin sinfoniaorkesterien solistina kuin bändin, dj:n tai kitaran säestyksellä. Diandran kappaleet ovat soineet niin Spotifyssa kuin YouTubessakin yhteensä useita kymmeniä miljoonia kertoja. Myös fyysiset levyt ovat alusta asti tehneet kauppansa, tuoden mm. molemmista pitkäsoitoista kultalevyn.

Diandra aloitti viulunsoiton kuusivuotiaana. Kahdeksanvuotiaana hän aloitti lauluduoesiintymiset sisarensa kanssa. Pikkusisko Deidre on myös kiertänyt Diandran keikoilla taustalaulajana ja muusikkona.

Tapahtuman tiedot


Liput:
38,50 €

Järjestäjä:

Linkit:
Osta liput
Ei väliaikaa. Ennakkotarjoilu klo 18 alkaen.

Jaa sosiaalisessa mediassa:
FacebookTwitterShare