HERVOTTOMAT Haapala, Herlin & Vilja stand up -kiertue

la 03.09.2022 • 19:00

HERVOTTOMAT Haapala, Herlin & Vilja stand up -kiertue

Tapahtuman kuvaus:

Hervottomat -stand up -kiertue Ylivieskan Kulttuurikeskus Akustiikassa on siirretty vallitsevan koronatilanteen vuoksi. Uusi esitysaika on la 3.9.2022 klo 19.00.
Aiemman esityksen liput käyvät uudella päivämärällä ilman toimenpiteitä. Jos uusi päivämäärä ei sovi, lipuista voi vaatia hyvitystä 14.3.2022 mennessä.
Hyvitykseen liittyvät tiedot ja ohjeet löytyvät osoitteesta https://www.ylivieska.fi/vapaa-ajan-palvelut/akustiikka/akustiikan-lipunmyynti/#peruuntuvat

Tiedättekö mikä on hauskaa?

Hervottomat-stand up -kiertue kertoo sen syksyllä 2022.
Koomikot Antti Haapala, Ursula Herlin ja Heikki Vilja saattavat olla tuttuja yllättävän monesta paikasta. Kolmikko on kirjoittanut YLE:n Noin viikon -satiirisarjoja, esiintynyt Nelosen stand up! -ohjelmissa ja kiertänyt käytännössä kaikki Suomen stand up -klubit useaankin kertaan.

Tästä yhteensä yli 30 vuoden kokemuksen tuoman ammattitaidon ja tuoreen otteen yhdistelmästä syntyy poikkeuksellisen energinen ja virkistävä komiikkailtama, jonka Hervottomat -kiertue tuo ympäri Suomea syksyllä 2022!

Haapala, Herlin ja Vilja haluavat viedä suomalaisia stand up -kiertueita pykälän verran pidemmälle ja luoda kokonaisvaltaisen elämyksen mietittyine yksityiskohtineen, ei vain marssittaa kolmea koomikkoa peräkkäin lavalle. Luvassa on jotain, mikä saattaa yllättää kokeneenkin komiikkafanin.

Tule mukaan ja haistele suomalaisen stand upin uutta tuulta!

Tapahtuman tiedot


Liput:
24 €

Järjestäjä:

Linkit:
Osta liput
Tilaa väliaikatarjoilut

Jaa sosiaalisessa mediassa:
FacebookTwitterShare