Konsertillinen tarinoita -Kamarimusiikkia klarinetille ja pianolle

ma 12.09.2022 • 18:00

Konsertillinen tarinoita -Kamarimusiikkia klarinetille ja pianolle

Tapahtuman kuvaus:

Maanantaina 12.9. Klo 18 Akustiikassa kuullaan kamarimusiikkikonsertti, jossa esiintyvät klarinetisti Katri Porkka ja pianisti Johanna Tilus. Ohjelmassa on tunnetuimpia teoksia klarinetille ja pianolle. Ohjelman kesto on n 60 min. Konserttiin on vapaa pääsy.

Ohjelman avaa ranskalaissäveltäjä Claude Debussyn tunnelmallinen Première Rhapsodie vuodelta 1910. Toisena kappaleena kuullaan niin ikään ranskalaisen säveltäjän, Francis Poulencin Sonaatti klarinetille ja pianolle, joka maalailee tunnelmia 1960-luvun Pariisista. Viimeisenä teoksena konsertissa on saksalaissäveltäjä Johannes Brahmsin suosittu ja tunteikas Ensimmäinen Sonaatti klarinetille ja pianolle.

Sekä Katri Porkka että Johanna Tilus ovat molemmat kotoisin Pohjois-Pohjanmaalta ja Jokilaaksojen musiikkiopiston kasvatteja, Katri kotoisin Oulaisista ja Johanna Haapavedeltä. Musiikin ammattiopintojensa jälkeen molemmat ovat palanneet takaisin kotiseudulleen. Konsertin järjestää Ylivieskan seudun musiikkiopisto, jossa Katri sekä Johanna työskentelevät opettajina.

Tapahtuman tiedot


Liput:
Vapaa pääsy

Järjestäjä:
Ylivieskan Seudun Musiikkiopisto

Linkit:
Vapaa pääsy

Jaa sosiaalisessa mediassa:
FacebookTwitterShare