[Kotiseutuviikko] Osiensa Summa -taideteoksen työpaja

ma 31.07.2023 - ke 02.08.2023 • 15:00 - 21:00

[Kotiseutuviikko] Osiensa Summa -taideteoksen työpaja

Tapahtuman kuvaus:

Kotiseutuviikolla elokuun ensimmäisellä viikolla valmistetaan Ylivieskassa kaikille kaupunkilaisille avoimessa työpajassa mosaiikkitekniikalla suuri taideteos. Teoksen suunnittelevat ja toteutuksen ohjaavat kuvataitelija Jenny Grönholm ja kuvanveistäjä Jass Kaselaan.

Teos saa paikkansa Ylivieskan uimahallin käytävätiloissa kotiseutuviikon päätteeksi 6.8.

Yhteisöllisen teoksen valmistamiseen voi osallistua kaiken ikäiset haluamallaan panoksella ilman ennakkoilmoittautumista uimahallin kahvila Messissä (Närhitie 2) ma 31.7- ke 2.8. klo 15-21.

Taiteilijat ovat tehneet Ylivieskaan kaksi luonnosta, joista äänestetään uimahallille toteutettava teos. Äänestys oli avoinna su 2.7. asti.

Taideteoksen toteutus on osa Pohjois-Pohjanmaan liiton vetämää ja Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa Kulttuurikenno-hanketta. Teos kuuluu ”Osiensa summa” -teossarjaan, josta vastaavat kuvataitelija Jenny Grönholm ja kuvanveistäjä Jass Kaselaan.  Loppukesän ja tulevan syksyn aikana Ylivieskan lisäksi ”Osiensa summa”-teoksia valmistuu Siikajoelle, Pyhännälle, Raaheen, Reisjärvelle ja Pyhäjärvelle.

Tapahtuman tiedot


Liput:

Järjestäjä:

Linkit:

Jaa sosiaalisessa mediassa:
FacebookTwitterShare