Kulttuuritoimijat mukaan matkailuun – yhteistyö ja palveluiden kehittäminen

ti 05.09.2023 • 17:00 - 20:00

Kulttuuritoimijat mukaan matkailuun – yhteistyö ja palveluiden kehittäminen

Tapahtuman kuvaus:

Tervetuloa kulttuurimatkailun maksuttomaan valmennukseen!

”Kulttuuritoimijat mukaan matkailuun – yhteistyö ja palveluiden kehittäminen”.

Aika: tiistai 5.9.2023 klo 17-20.
Paikka: Kulttuurikeskus Akustiikka, Koulukatu 2 B.
Valmentajana on Visit Finland akatemiavalmentaja Maija Sydänmaanlakka
Ilmoittaudu kahvitarjoilun vuoksi tästä linkistä:
https://link.webropolsurveys.com/EP/F7285728893DA862

Ylivieskassa järjestetään syksyn ja talven aikana kaikille kulttuurialan ja matkailun toimijoille kulttuurimatkailun valmennusta. Valmentajana on Visit Finland akatemiavalmentaja Maija Sydänmaanlakka. Valmennus ja jatkotyöpajat ovat avoimia kaikille matkailu- ja kulttuurialojen toimijoille, yrittäjille tai sitä suunnitteleville! Tervetulleita ovat myös kotiseutuyhdistykset, kyläyhdistysten ihmiset, taiteen ja hyvinvointialan toimijat ja muut kulttuurimatkailun kehittämisestä kiinnostuneet.

Kuinka kulttuuripalvelut ja kulttuuritoimijat voivat päästä mukaan matkailuun? Miten kulttuuritoimijat ja matkailuyrittäjät voivat yhdessä kehittää toimintaansa? Minkälaisia palveluja ja tuotepaketteja voidaan kehittää? Mitä annettavaa kulttuurilla, paikallisilla perinteillä ja taiteella on matkailualalle ja paikkakunnan vetovoiman kehittämiselle?

Valmennus on kaikille osallistujille maksutonta. Ensimmäisen johdantovalmennuksen jälkeen on syksyn ja talven aikana 2–3 käytännönläheistä lisätyöpajaa, joissa käydään läpi tuotteistuksen osa-alueita, myyntikanavia, palvelumuotoilua, markkinointia ym. Ylivieskan osalta johdantovalmennukset ovat 11.10.2023 ja 8.11.2023. Laita työpajat jo kalenteriin!

Tapahtuman tiedot


Liput:

Järjestäjä:
Kulttuurimatkailusta hyvinvointia -hanke ja Ylivieskan kaupunki

Linkit:
Ilmoittaudu

Jaa sosiaalisessa mediassa:
FacebookTwitterShare