Ei Kategoriat

Presidentin liikkumishaaste! Lähde mukaan!

to 28.09.2023 • 17:00 - 18:30

Presidentin liikkumishaaste! Lähde mukaan!

Tapahtuman kuvaus:

Lähde mukaan presidentin liikkumishaasteeseen!
Presidentti Sauli Niinistö täytti elokuussa 75 vuotta. Syntymäpäivänsä kunniaksi presidentti haastoi suomalaiset liikkumishaasteeseen ja vuorovaikutukseen. Presidentti näytti itse esimerkkiä ja kutsui kansalaiset yhteiselle syntymäpäiväkävelylle ja keskustelemaan.

Keski-Pohjanmaan Liikunta ry nosti asian esille alueellisesti ja jakoi Tasavallan presidentin haasteen kunnanjohtajille sekä kaupunginjohtajille.
Ylivieskan kaupunki otti haasteen vastaan ja haastaa kaikki ylivieskalaiset mukaan presidentin käynnistämään liikkumishaasteeseen!

Järjestämme yhteisen kävelylenkin Liikuntapuiston purudadalla torstaina 28.9.2023 klo 17. Kokoontuminen Huoltorakennuksen pihalle, os. Salmiperäntie 8.
Lenkin pituudeksi on suunniteltu noin 3 kilometrin matkaa, joka kuljetaan yhdessä jutellen ja niin, että kaikki pysyvät mukana vauhdissa.

Alussa liikunnanohjaaja Hannu Hietanen ohjaa pienen alkuverryttelyn. Ryhmän vetäjinä toimivat kaupunginjohtaja Maria Sorvisto, hyvinvointijohtaja Joose Kemppainen ja vs. liikuntapäällikkö Sari Laitala. Presidentin esimerkin mukaisesti – lähdetään yhdessä liikkumaan ja keskustelemaan! ”Jo lyhyt kävely tuottaa hyvää oloa ja avartaa ajatusta.”

Kävelylenkin jälkeen nautitaan kodalla nokipannukahvit leetan kera.

#Ylivieska #Ylivieskanliikuntapalvelut #Kasvunihmeitä #Liikkumishaaste #PresidentinLiikkumishaaste #meidänvastaus
https://www.kepli.fi/…/presidentin-liikkumishaaste…

Tapahtuman tiedot


Liput:

Järjestäjä:
Liikuntapalvelut

Linkit:

Jaa sosiaalisessa mediassa:
FacebookTwitterShare