Teatteri Eurooppa Neljä – Kaksoiselämää

pe 01.03.2024 • 19:00

Teatteri Eurooppa Neljä - Kaksoiselämää

Tapahtuman kuvaus:

Einari on jättänyt kiertue-elämän taakseen. Hän pyörittää Puolikuu-baariaan yhdessä sisarensa Satun ja raskaana olevan naisystävänsä Mollan kanssa. Samassa jamassa on hänen kaverinsa Heikki, joka on vaimoineen ryhtynyt vaatemyyjäksi.

Parhaat päivänsä nähnyt rokkitähti tasapainoilee nyt masennuksen, viinan, parisuhteen ja rahahuolien keskellä. Ovi toisensa jälkeen on sulkeutunut. Mutta, kuvioita ilmestyy sotkemaan Mari, nainen menneisyydestä. Onko hänellä käsissään tulevaisuuden avaimet? Vai hukkuvatko avaimet kokonaan?

Kaksoiselämää on Juice Leskisen laulujen siivittämä ja huumorin sävyttämä tarina pienen ihmisen suuruudesta ja suurten valintojen vaikeudesta. Se on myös ajankuva 90-luvun alun Suomesta, jolloin tuhansien ihmisten toivo hiipui talouspolitiikan myllerryksessä. Kuitenkin, elämän ristiaallokossa pääosaan nousee rakkaus.

Soundi-lehden päätoimittajanakin tutuksi tulleen Timo Kanervan kynäilemä musiikkinäytelmä sai kantaesityksensä keväällä 2020 Kuopion Kaupunginteatterissa. Musiikkinäytelmä on kunnianosoitus Juicen elämäntyölle, ja näytelmässä roolihahmojen tunteita tulkitaan Juicen ainutlaatuisen tuotannon kautta. Nyt juttu herää eloon Teatteri Eurooppa Neljän kiertueversiona, ja sen ohjaa jyväskyläläinen teatterikonkari Antti Viitamäki.

Käsikirjoitus: Timo Kanerva
Ohjaus: Antti Viitamäki
Rooleissa: Neija Välilä, Anni Pesonen, Hannu Rantala ja Jari Silventoinen
TE4 Band: Toni Lepistö, Lasse Asu, Jaakko Peltonen ja Jaakko Tabell
Puvut: Silke Valkeinen
Lavastus, valot ja äänet: Ville-Matti Laine
Koreografia: Neija Välilä
Musiikin sovitus: Toni Lepistö ja TE4 Band

Esityksen kesto: n. 1h 50 min (sis. väliajan)

Tapahtuman tiedot


Liput:
27,50. Opiskelijat, varushenkilöt, eläkeläiset ja työttömät 24,50 €.

Järjestäjä:

Linkit:
Osta liput
Tilaa väliaikatarjoilut

Jaa sosiaalisessa mediassa:
FacebookTwitterShare