Teollisuudesta töitä -messut Ylivieskassa

to 02.02.2023 • 12:00 - 17:00

Teollisuudesta töitä -messut Ylivieskassa

Tapahtuman kuvaus:

Teollisuudesta töitä -messut Ylivieskassa to 2.2.2023 klo 12-16.

Paikka: Kulttuurikeskus Akustiikka

Teollisuudesta töitä -messut järjestetään Ylivieskassa ensimmäistä kertaa helmikuussa. Ylivieskan elinvoimapalveluiden organisoimille rekry-messuille on tulossa mukaan ylivieskalaisia metalli- ja puuteollisuuden yrityksiä. Messujen yksi tavoite on nostaa esille Ylivieskan vahvaa teollisuutta ja sen vaikutuksia Ylivieskan elinvoimaisuudessa. Rekry-messuilla on esillä kymmenkunta erilaista teollisuusyritystä, he kertovat toiminnastaan ja esittelevät messukävijöille toimialansa lisäksi tarjolla olevia työmahdollisuuksia. Messut käynnistävät näyttävästi monen yrityksen kesätyökampanjan, mutta kesätöiden lisäksi tarjolla on myös pitempiaikaisia työmahdollisuuksia.

-Teollisuudesta töitä -messuille toivotamme tervetulleeksi sekä kaikki nuoret kesätyönhakijat, että myös esimerkiksi alanvaihtoa suunnittelevat. Metalli- ja puuteollisuudessa on tarjolla monenlaisia, mielenkiintoisia tehtäviä, joista emme välttämättä ole tietoisiakaan, toteaa messujärjestelyissä mukana oleva elinvoimapalveluiden Sanna Nissilä.

-Teollisuusyritysten lisäksi messuille on tulossa mukaan työnvälitysfirmoja ja esillä on myös kaupungin omaa kesätyötarjontaa, joten uskon, että nuorten kannattaa tulla piipahtamaan messuilla, lisää elinvoimapalveluiden Petri Sipilä.

Messut järjestetään helmikuun toisena päivänä. Päivämäärä on jouduttu muokkaamaan päällekkäisyyksien vuoksi, mitä järjestäjät pahoittelevat.

-Tavoitteenamme on, että mahdollisimman moni tulisi paikan päälle Akustiikkaan tutustumaan yrityksiin ja työmahdollisuuksiin. Rekry-messuja järjestetään ensi vuonna monilla paikkakunnalla, joten ns. vapaan päivämäärän löytäminen oli yllättävän haasteellista, messujärjestäjät toteavat.

Teollisuudesta töihin -messuilta on tulossa lähetys myös Paikallistelevisioon. Puheenvuoroja tullaan kuulemaan paikallisilta yrittäjiltä ja elinvoimapalveluiden edustajilta.

-Mielenkiinnolla odotamme, minkälaisen tapahtuman saamme aikaan. Mielenkiinto yritysten puolelta on ollut hyvää, joten se antaa hyvän lähtökohdan tapahtumalle, järjestäjät toteavat ja toivottavat kaikki tervetulleeksi Akustiikkaan 2. helmikuuta.

Lisätietoja messuista:
Sanna Nissilä, puh. 044 4294 219
Petri Sipilä, puh. 040 5794 435
etunimi.sukunimi@ylivieska.fi

Järj. Ylivieskan kaupunki, elinvoimapalvelut

Tapahtuman tiedot


Liput:
Vapaa pääsy

Järjestäjä:
Ylivieskan kaupunki, Elinvoimapalvelut

Linkit:

Jaa sosiaalisessa mediassa:
FacebookTwitterShare