Ti-Ti Nalle – Hirsimetsän Juhlat

la 03.12.2022 • 15:00

Ti-Ti Nalle - Hirsimetsän Juhlat

Tapahtuman kuvaus:

Nalletalossa on aikamoinen hyörinä jo heti aamusta! Isoisänalle juoksee yöpuvussaan, Ti-Ri Vauva tepsuttelee iso tutti suussaan ja yöpuku kainalossaan pitkin poikin taloa, Trioli tekee kärrynpyöriä… Mitä ihmettä tapahtuu Nallejen kodissa? Hirsimetsässä on juhlat! Tätä päivää on koko Hirsimetsän väki odottanut jo pitkään ja tänään se tapahtuu! Mutta mitä? Arvatkaapa, kuka nalleista tuhisee täydessä unessa omassa sängyssään, eikä ymmärrä, että olisi jo kiire vaihtaa juhla-asu päälle! Lähde mukaan Nalleperheen ikimuistoiseen juhlaan Hirsimetsässä! Mukana tuttuja metsän asukkaita mutta myös salaperäinen, uusi asukas, jota kukaan ei ole koskaan aiemmin tavannut.

Tämä aivan uudella käsikirjoituksella tehty konsertti kestää noin tunnin, jonka jälkeen Riitta ja Nallet tulevat salin aulaan tapaamaan perheitä. Riitta jakaa nimmareita, Nallet ovat halittavissa ja kuvattavissa!

Konsertissa mukana Ti-Ti tuotteiden myynti.
Soveltuu kaikenikäisille! Konsertti on interaktiivinen, joten jokainen saa olla mukana niin paljon ja omalla tavallaan, kuinka haluaa!

Tuotanto: Ti-Ti Tuotanto Oy 2022
www.titinalle.fi / 0400 698 817

Tapahtuman tiedot


Liput:
23,50 €. Perheet (vähintään 4 hlöä) 21,50 € / hlö.

Järjestäjä:

Linkit:
Osta liput

Jaa sosiaalisessa mediassa:
FacebookTwitterShare