Tuula Amberla – Lululla oli kolme mieltä – 40-v. taiteilijajuhlakiertue

ke 25.10.2023 • 19:00

Tuula Amberla - Lululla oli kolme mieltä - 40-v. taiteilijajuhlakiertue

Tapahtuman kuvaus:

Lululla oli kolme mieltä
Tuula Amberlan 40-v.-taiteilijajuhlakiertue syksyllä 2023

Tuula Amberlan ura laulajana alkoi Liikkuvat lapset -yhtyeen riveissä jo vuonna 1982, mutta koko kansan tuntemaksi hän tuli Lulu-hitillään vuonna 1984. Lulusta on sen jälkeen tullut kestohitti, joka soi koti-illoissa ja karaokebaareissa sekä Tuulan itsensä esittämänä konserteissa ja klubeilla. Amberlan ja kitaristi Ilpo Murtojärven yhteistyö on jatkunut Lulusta aina näihin päiviin.

Tuula Amberla konsertoi juhlavuotensa syksyllä 2023 Pienen Jazzorkesterin kanssa pääosin Pohjois-Suomeen suuntautuvalla konserttikiertueella. Konserttien ohjelmisto pitää sisällään kaikki Tuulan tunnetuimmat laulut; Lulu, Pienet sanat, Tyttö kampaa märkää tukkaa, Korppi, Auto sammui maantien laitaan, Kuunpoika, jne. Ilpo Murtojärvi on toiminut sovittajana ja kitaristina kaikissa näissä lauluissa ja monissa muissa, jotka Tuulan omaperäisellä, ikimuistettavalla ja ajattomalla tulkinnalla ovat jääneet elämään.

Pieni Jazzorkesteri säestää Tuulaa huikealla ammattitaidolla ja orkesteri on: Ilpo Murtojärvi, kitara, Jusu Heinonen, klarinetti ja saksofonit, Vesa Saloranta, kontrabasso ja basso sekä Mikko Maunula, rummut ja laulu.

Tapahtuman tiedot


Liput:
30.4. asti 33 €. 1.5. alkaen 35 €. Vähintään 20 hengen ryhmät 33 €.

Järjestäjä:

Linkit:
Osta liput
Ei väliaikaa.

Jaa sosiaalisessa mediassa:
FacebookTwitterShare