Kategoriat
Koronavirus Yleinen

Ajankohtaista koronavirustilanteesta 28.11.2020

Peruspalvelukuntayhtymä Kallion alueella on todettu tänään 28.11.2020 kuusi uutta tartuntaa. Uudet tartunnat on todettu ihmisillä, jotka on jo aiempien altistusten perusteella asetettu altistuskaranteeniin.    

Uusia joukkoaltistumisia on todettu alueellamme salibandyssä, joogassa, kuorossa, jumpassa, jalkapallossa ja futsalissa. Joukkoaltistumisiin liittyvät henkilöt on tavoitettu henkilökohtaisesti ja heidät on asetettu karanteeniin. Karanteenissa ja eristyksessä olevien määrä Kallion alueella on tällä hetkellä noin 350.    

Peruspalvelukuntayhtymä Kallion pandemiatyöryhmä kehottaa välttämään ryhmissä tapahtuvaa harrastamista koronaviruksen leviämisen estämiseksi.  

Kallion kunnista Sievi nousi tänään THL:n koronakartalle. Koronakartalle nousevat kunnat joissa todettuja tapauksia on 5 tai enemmän. 

Hygieniaohjeiden ja voimassa olevien suositusten huolellinen noudattaminen on nyt erityisen tärkeää, jotta viruksen leviäminen alueellamme voidaan pysäyttää. Jos olet flunssainen, hakeudu herkästi koronatestiin. Töihin, kouluun, päivähoitoon tai harrastuksiin ei flunssaoireisena tule mennä.  

Maskisuositus on voimassa koko Kalliona alueella. Suosittelemme vahvasti kasvomaskin käyttöä kun asioit julkisissa tiloissa, esimerkiksi kaupassa. 

Sosiaaliset kontaktit kannattaa rajata minimiin.  

Lisätietoja:

Päivi Peltokorpi, terveyspalvelujohtaja, Peruspalvelukuntayhtymä Kallio, p. 044 419 5002. 

Jaa sosiaalisessa mediassa:
FacebookTwitterShare
Takaisin