Kategoriat
Koronavirus Yleinen

Koronaohjeet äänestämiseen Ylivieskassa

COVID19-epidemian aiheuttamat erityisjärjestelyt ennakkoäänestyksen aikana

Jos sinulla on hengitystieoireita, käy koronatestissä ja odota testitulosta ennen kuin äänestät ennakkoon.

Jos olet omaehtoisessa karanteenissa tai eristyksissä, odota karanteenin tai eristyksen päättymistä ennen kuin äänestät. Ylivieskassa ennakkoäänestystä ei järjestetä ulkona.

Jos olet lääkärin määräämässä karanteenissa tai eristyksessä, älä tule ennakkoäänestyshuoneistoon. Voit tietyin edellytyksin ilmoittautua kotiäänestykseen 1.6.2021 klo 16 mennessä tai odota karanteenin tai eristyksen päättymistä ennen kuin äänestät.

COVID19-epidemian aiheuttamat erityisjärjestelyt vaalipäivän aikana

Jos sinulla on vaalipäivänä hengitystieoireita tai olet omaehtoisessa karanteenissa, ota yhteyttä Ylivieskan keskusvaalilautakuntaan puh. 040 4828 195 äänestyksen mahdollistamiseksi.

Jos tiedät olevasi vaalipäivänä lääkärin määräämässä karanteenissa tai eristyksissä, ota yhteyttä Ylivieskan keskusvaalilautakuntaan (puh. 040 4828 195) mahdollisuudesta äänestää. Älä tule paikalle ilman ennakkoilmoittautumista.

Lääkärin määräämässä karanteenissa tai erityksissä oleva ei saa poistua kotoaan äänestyspaikalle ilman tartuntatautilääkärin lupaa.

Suosittelemme ennakkoon äänestämistä ennakkoäänestyspaikoissa Ylivieskan kaupungintalolla tai liikkuvassa äänestysbussissa. Näin vaalipäivän äänestäjämäärät pysyisivät maltillisina eikä pitkiä jonoja muodostuisi.

Vaaleista lisää tietoa www.vaalit.fi ja www.kuntavaalit.fi –sivustoilla.

Ylivieskan kaupungin keskusvaalilautakunta

Jaa sosiaalisessa mediassa:
FacebookTwitterShare
Takaisin