Kategoriat
Koronavirus Yleinen

Ylivieskan kaupungin varautuminen epidemian toiseen aaltoon

Ylivieskan koronaepidemian tilanne on tällä hetkellä rauhallinen, vaikka tartuntatilastoissa olemme nousseet viidellä kokonaistartuntamäärällä THL:n ylläpitämälle listalle. Tilanne voi kuitenkin muuttua nopeasti ja sen vuoksi kriisijohtoryhmä on tänään palaverissaan linjannut, kuinka kaupungin toiminnoissa varaudutaan COVID19-pandemian toiseen aaltoon.

Tällä hetkellä on nähtävissä, että mahdolliset tartunnat Ylivieskassa ovat lähtöisin muualta eikä paikallisia tartuntaketjuja ole tiedossa. Tästä syystä kaupungin työntekijöiden työmatkat perutaan ja lisäksi suositellaan etäkokouksien käyttöönottoa.

Etätyötä suositellaan niiltä osin kuin se on työntekemisen kannalta mahdollista. Kaupungin kuntalaisille tarjoamia palveluita ei lähdetä rajoittamaan tässä vaiheessa. Pyydämme kuitenkin, että mahdolliset yhteydenotot tehtäisiin puhelimitse tai sähköpostilla. Tapaamiset ja mahdolliset vierailut pyydetään varaamaan ennakkoon. Asiakaspalvelutehtävissä oleville huolehditaan tarvittavat suojavälineet.

Kaupunginvaltuuston kokoukset järjestetään loppusyksyn aikana etäyhteydellä ja ne tullaan lähettämään Paikallis-TV:n välityksellä kuntalaisille. Lauta- ja johtokuntien kokoontumisista päättää jokainen toimielin itsenäisesti.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Lisätietoja asiassa antaa:

Maria Sorvisto
Kaupunginjohtaja
044 4294 210, maria.sorvisto@ylivieska.fi

Jaa sosiaalisessa mediassa:
FacebookTwitterShare