Kategoriat
Vapaa-ajan palvelut Yleinen

Joulukampanjat starttaavat Ylivieskassa


Ylivieskassa Kasvun kaupungissa starttaa kaksi ikääntyviä koskevaa Joulu -kampanjaa.

Jouluposti- ja Joulukukka -kampanjat.

Joulupostia ikäihmisille -kampanja kutsuu kaikki Ylivieskan asukkaat lähettämään joulukortteja ikääntyneille ja Kalajokilaakson Nuorkauppakamarin organisoima Joulukukkaprojekti ostamaan joulukukan ikääntyneelle. Voit ostaa joulukukan Ylivieskan kukkakaupoista: Hiitolan Kukkatalo, Piha ja Puutarha sekä Karosen kukkakauppa. PPKY Kallion Kotihoito toimittaa kukan asiakkaalleen. Voit myös ehdottaa kukkakaupassa kukan saajaa. Kalajokilaakson Nuorkauppakamari toimittaa sen haluamallesi ikäihmiselle. Joulukukat toimitetaan jouluviikolla.

Luovan välittämisen yhteisö Siskot ja Simot järjestää yhteistyökumppaneineen Joulupostia ikäihmisille -kampanjan 16.11.–11.12.2020 yhtä aikaa yli sadalla paikkakunnalla! Kampanjassa kerätään joulukortteja kotihoidon ja asumispalvelujen ikääntyneille asiakkaille. Lähettämällä joulukortin voi tuottaa yksinäiselle ikäihmiselle tunteen siitä, että häntä on ajateltu. Kortilla voi koskettaa ja tuottaa iloa lähimmäiselle, Siskot ja Simot ry:n toiminnanjohtaja Eero Väisänen sanoo.

Ylivieskassa joulupostia ikäihmisille ja Joulukukka- kampanjassa ovat mukana seuraavat tahot: Ylivieskan kaupunki (Vanhusneuvosto, Kaupunginkirjasto, Hakalahden päiväkoti, Simonpuiston päiväkoti, Ryhmäperhepäivähoitokoti Rastas, Perhepäivähoito ja Liikuntakeskus), Ylivieskan seurakunnan perhekerho, Yhteisestä Ovesta ry, PPKY Kallio, Kalajokilaakson Nuorkauppakamari ja vapaaehtoistoiminnan ALVA-verkosto.

Joulupostia ikäihmisille kampanjan yhteistyökumppaneita ovat Kuntaliitto, Kansalaisopistojen liitto, Kansalaisareena ja Suomen 4H-liitto. Kampanjan suojelijana toimii tasavallan presidentti Sauli Niinistö.

Joulupostia -kampanjaan osallistuminen on helppoa ja hauskaa!

Kampanjaan voi osallistua 1) tekemällä joulukortin ja 2) toimittamalla sen keräyspisteeseen 16.11.–11.12.2020 välisenä aikana. Tee joulukortti näin: Kirjoita korttiin hyvän joulun toivotukset. Merkitse saajan kohdalle ”Sinulle” ja lähettäjän kohdalle oma nimesi ja Siskot ja Simot. Pudota kortti sellaisenaan lähimpään keräyslaatikkoon. Ethän sulje korttia kirjekuoreen.

Keräyspiste 1 – Kaupunginkirjasto. Os. Kyöstintie 4.
Kortteja voi viedä ma-ti-to-pe 12–20, ke 10-18, la 10-15.

Keräyspiste 2 – Tuokiotupa. Os. Lukkarinkatu 1.
Kortteja voi viedä ma-pe klo 10-15 ja la-su klo 12-15 sekä postilaatikkoon muina aikoina.

Keräyspiste 3 – Liikuntakeskus. Os.Närhitie 2.
Kortteja voi viedä ma-to 8-21, pe 8-20, la 12-18.

Voit myös postittaa kortteja. Postita kortti kirjekuoressa osoitteeseen:
Ylivieskan kaupungin Vanhusneuvosto,
Närhitie 2,
84100 Ylivieska.

Yhdessä kuoressa voi postittaa useampia kortteja. Muista postimerkki.

Kaikki joulukorttien keräyspisteet ja postitusosoitteet löytyvät kampanjan verkkosivuilta: siskotjasimot.fi/joulupostia
Joulukortti -kampanjan verkkosivut: siskotjasimot.fi/joulupostia Seuraa kampanjaa somessa: #kosketakortilla #joulupostia

Lisätiedot:

Joulukukka -kampanja, Kalajokilaakson Nuorkauppakamari. Elina Nygård, puh. 0400 817173

Joulukortti -kampanja, Ylivieskan kaupunki. Marita Öljymäki-Maarala puh. 040 1882459

Jaa sosiaalisessa mediassa:
FacebookTwitterShare