Kategoriat
Asuminen ja ympäristö Yleinen

Jokilaaksojen jätelautakunta hakee jätehuoltosihteeriä

Jokilaaksojen jätelautakunta hakee jätehuoltosihteeriä määräaikaiseen kokopäiväiseen toimeen 1.6.2024-30.9.2025.

Jokilaaksojen jätelautakunta on 16 kunnan yhteinen jätelautakunta, jonka vastuukuntana toimii Ylivieska. Jätehuoltosihteerin työpiste sijaitsee Ylivieskan kaupungintalolla.

Jätehuoltosihteerin tehtäviin kuuluu asiakasrekisterien kehittäminen ja ylläpito, kompostointi-ilmoitusten käsittely sekä muut mahdolliset jätehuoltoviranomaisen tukitehtävät.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai muu soveltuva koulutus. Odotamme hakijalta kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä tietoteknisiä taitoja, kiinnostusta rekisterinpitoon, jätelainsäädännön tuntemusta ja asiakaspalveluosaamista. Kokemus jäte- ja ympäristöasioiden hoitamisesta sekä viranomaistyöstä katsotaan eduksi.

Tarkemmat tiedot ja hakemukset Kuntarekry.fi -palvelun kautta perjantaihin 24.5.2024 klo 15.00 mennessä. Postitse tai sähköpostitse toimitettuja hakemuksia ei huomioida.

Lisätietoja tehtävästä antaa vs. jätelautakunnan esittelijä Anu Linnala sähköpostitse anu.linnala@ylivieska.fi tai puhelimitse 040 5586 330.


Jaa sosiaalisessa mediassa:
FacebookTwitterShare
Takaisin