Työttömän terveyspalvelut

Maksuton terveystarkastus ja työkykykoordi-naattorin palvelut

Työttömien maksuton terveystarkastus

Kaupunki tarjoaa mahdollisuuden työnhakijalle maksuttomaan terveystarkastukseen. Terveystarkastus on maksuton, mutta peruuttamattomasta ajanvarauksesta peritään Kallion hinnaston mukainen maksu.

Tarkastuksessa arvioidaan tämänhetkistä terveyttäsi ja riskitekijöitä, jotka aiheuttavat hoitamattomana sairastumisen uhkaa. Tarvittaessa ohjataan tarvitsemiesi palvelujärjestelmien piiriin. Tavoitteena on terveyden edistäminen ja terveellisten elämäntapojen vahvistaminen.

Työttömien terveystarkastukseen sinut ohjataan TE-toimistosta, kaupungin työllisyyspalveluista tai muista kaupungin työllisyystoimijoilta.

Työkykykoordinaattori

Työkykykoordinaattorille ohjautuu asiakkaita terveystoimen, sosiaalitoimen, TE-toimiston, TYPIN, kaupungin työllisyyspalveluiden, hankkeiden/projektien, eri toimijoiden tai asiakkaan itsensä/omaisen kautta. Työkykykoordinaattori on asiantuntija, joka pyrkii arvioimaan asiakkaan kokonaistilannetta työ- ja toimintakyvyn suhteen sekä työkykyyn liittyvien toimenpiteiden mahdollisuuksia/merkitystä sekä toimimaan apuna mm. kriittisissä siirtymävaiheissa, kun työkyky on terveydellisistä tai sosiaalisista syistä uhattuna.

Työkykykoordinaattori

Merja Rintamäki
puh. 040 6355 319
etunimi.sukunimi@pohde.fi

Jaa sosiaalisessa mediassa:
FacebookTwitterShare