Kategoriat
Yleinen

Kaupunginhallituksen 23.4.2024 päätöksiä

Julkaisuajankohtana pöytäkirja on vielä tarkastamaton. Tarkastettu pöytäkirja julkaistaan 25.4.2024 (Linkki )

 1. Kaupunginvaltuuston 15.4.2024 pitämän kokouksen päätökset pantiin täytäntöön.
 2. Asumisessa syntyvien jätevesilietteiden kuljetusjärjestelmä – asiassa kaupunginhallitus merkitsi katsauksen tiedokseen ja antoi omistajaohjausta.
 3. Sivistysjohtajan kuuleminen ajankohtaisissa asioissa merkittiin tiedoksi.
 4. Esiopetuksen ja perusopetuksen talouden ja toiminnan tarkastelua varten hankitaan asiantuntijapalvelua FCG:ltä esityksen mukaisesti.
 5. Kaupunginhallitus oikaisi aikaisemman päätöksensä tuetun maksullisen lomituksen avustusten maksamisesta siten, että tukea maksetaan enintään 120 tuntia/maatalousyrittäjä.
 6. Sopimus Ylivieskan kaupungin alueella irrallaan tavattujen ja kiinni otettujen koirien, kissojen ja muiden pienikokoisten seura- ja harrastuseläinten tilapäisen hoidon järjestämisestä hyväksyttiin. Sopimus astuu voimaan 1.5.2024 lukien.
 7. Ylivieskan kaupungin ympäristönsuojelumääräysten toimeenpano ja määräyksiä koskevat ohjeet todettiin lainvoimaisiksi. Ympäristönsuojelumääräyksiä sovelletaan 1.5.2024 alkaen.
 8. Ylivieskan lukiossa opintonsa päättäville 2024 myönnettiin 500 euron stipendimääräraha ja sivistysjohtaja valtuutettiin yhdessä lukion edustajien kanssa valitsemaan stipendien saajat.
 9. Kaupunginhallitus esittää valtuustolle Ylivieskan kaupungin hallintosäännön muuttamista esityksen mukaisesti.
 10. Ehdolla että valtuusto on hyväksynyt uuden hallintosäännön, kaupunginhallitus esittää, että valtuusto suorittaa työllisyyslautakunnan (9 jäsentä) vaalin ja valitsee puheenjohtajiston yhteistä toimielintä koskevan sopimuksen mukaisesti.
 11. Paikkatietoinsinöörin avoimen viran määräaikaiseen hoitamiseen myönnettiin täyttölupa.
Jaa sosiaalisessa mediassa:
FacebookTwitterShare
Takaisin